Passa al contingut principal

Alguns es treuen la màscara

Finalment sembla que alguns han decidit deixar-se estar de politiquejos i anomenar les coses pel seu nom.

Desprès de portar anys aguantant insults a la intel·ligència en forma de PTHs, auxiliars que no són auxiliars però que fan seguiments i d'altres meravelles del pensament creatiu d'alguns companys de professió, sembla que finalment s'han decidit a moure fitxa de forma clara.

Segons publica avui El Confidencial, "Los detectives privados, indefensos, montan su propia patronal para hacer valer sus derechos". Pel que sembla, diverses agències catalanes, han creat una anomenada Asociación de Empresas de Detectives Privados amb la finalitat de convertir-se en la primera patronal del sector de la investigació privada.

Qui hi ha al darrere?

Segons El Confidencial, són Winterman, Oliver, Cross-word, Detecta i Brinvest. Ignoro si aquesta relació és exhaustiva o no, però jo diria que hi falta gent. Què hi és el Sr. J.M. Fernàndez?

I per què?

Doncs vaja, no me les vull donar de llest per que no cal. Segons l'article, "Una de las principales reivindicaciones que realizará la patronal es la introducción de la figura del colaborador del detective privado".

Vaja, ja li han tornat a canviar el nom! Ara que ja ens havíem acostumat a dir-li PTH...

Així doncs,

només em queda felicitar els companys indefensos que finalment s'han decidit a dir les coses pel seu nom. A la patronal, patronal i a l'auxiliar, col·laborador...

Comentaris