Passa al contingut principal

Detectius i ajuntaments

No, no i no! No patiu, no penso parlar dels detectius privats que han estat empaitant alguns treballadors de la grua municipal de Barcelona. Per cert, que el tema ha acabat en acomiadament, ja veurem que en diuen els jutges de tot plegat. Potser més d'un s'haurà de callar la boca...

Us volia comentar un cas que ha passat més desapercebut:

L´Ajuntament de Puig-reig va contractar detectius per fer fora una professora de l´escola de música
04/02/2009 - Regió 7
L´equip de govern del municipi de Puig-reig va pagar 516,31 euros a una empresa de detectius perquè investigués una professora de l´escola de música que volia fer fora.
(...) El cost d’aquests serveis, detallats en una factura de l’octubre del 2008, va pujar fins als 516,31 euros. Aquesta factura es troba inclosa en el desglossat dels honoraris del bufet d’advocats que va portar el cas, que puja a 920,31 euros. En el document, com a treball del detectiu, hi figuren un total d’11 hores treballades i 320 quilòmetres recorreguts en dues jornades.
Segons la notícia, es tracta d'una agència de Manresa. Onze hores? 320 quilòmetres? 516,31 €? I a més també deu incloure la ratificació judicial, no?

Ja sé que pocs professionals en fan cas, però algú se'n recorda que hi havia una "cosa" anomenada aranzels base recomanats (pdf)?

Comentaris