Passa al contingut principal

Infidelitats i detectius privats

He estat mirant aquest documental, on es mostren algunes de les tècniques utilitzades pels detectius privats:
 
”Carinyo, arribaré tard, tinc una reunió molt important”. Així podria començar tot. El pla, la coartada, les sospites, el romanç secret... El quaranta per cent dels valencians ha sigut infidel a la parella. No debades cal estar atent a esta altra dada: un de cada deu xiquets no són fills de qui se suposa que és son pare. En Societat Anònima sabíem que el tema està present i que era difícil enfrontar-se a ell, però al final ens hem decidit a agafar-lo per les banyes... En perdó.

Els homes són més confiats i les dones ho posen més difícil, però a Castelló hem trobat un detectiu privat que està especialitzat a descobrir infidels. L'hem acompanyat en un dia de faena... Seguint un sospitós que al final ha consumat la seua traïció, sense saber-ho, davant les càmeres ocultes i l'astúcia del nostre detectiu."

Els detectius privats no hi descobriran res de nou, però si algú està interessat en contractar aquests serveis, podrà veure què està contractant.

Comentaris

Anònim ha dit…
El tema del poligraf vols dir que és seriós i fiable?
Jaume Llaudet ha dit…
És prou seriós i fiable com per ser utilitzat abastament en el món empresarial. Evidentment és d'utilització molt complicada en l'àmbit privat.

En tot cas, el trobo insuficient: si volem demostrar quelcom, ens pot ajudar en la recerca, però personalment necessito més proves.