Passa al contingut principal

DETCON 2020: un altre congrés era possible

Fa unes setmanes, quan a tot el món s'estaven cancel·lant esdeveniments de tota mena, uns detectius irreductibles van decidir que per xulos ells, i que si no podien sortir al carrer, es muntaven un congrés.

El Col·legi de Detectius Privats de Catalunya, no només no va cancel·lar el seu congrés DETCON 2020, previst per al proper mes de juny, sinó que el va avançar i s'està celebrant aquests dies de manera virtual, Detcon 2020 2.0, amb un èxit aclaparador. Més de mil inscrits es reuneixen cada tarda a la plataforma virtual per debatre sobre legislació, història, OSINT, ciberseguretat, investigacions internacionals, nous mercats ... són tantes i tant diverses les activitats que s'estan desenvolupant aquestes tardes, que no sé què pot quedar per a l'edició de juny, si finalment arribés a celebrar-se de manera presencial.

Des d'aquí, el meu agraïment al Col·legi de Detectius Privats de Catalunya per haver sabut construir una realitat paral·lela, molt més agradable i interessant que la que ens està tocant viure aquests dies. És evident que un congrés com aquest no podria haver-se preparat tant ràpidament sense una base sòlida de coneixement, confiança i la complicitat de molts.

I, finalment, però no menys important, el meu reconeixement als professionals que comparteixen els seus coneixements i saber fer, així com als que no surten per pantalla però amb el seu suport ho estan fent possible. I, per descomptat, gràcies a Enrique Arranz ;)

PS A les 17:30 h. més! Crec que encara podeu apuntar-vos aquí

Comentaris