Passa al contingut principal

I al final què, a Ginestar?

Dos detectius privats es van fer passar per persones interessades a construir en terrenys rústics no urbanitzables i l'alcalde els va explicar com fer-ho.

I és que a vegades valdria més no haver-se llevat del llit, devia pensar l'home, quan va veure's a les notícies de TV3, explicant com calia fer-ho per que els inversors es construïssin la casa en terreny rústic, sense que ningú els digués res. I tot això a pocs dies de les eleccions municipals. Sembla evident que el contractant, un empresari anomenat Gilbert Gil, li tenia ganes a l'alcalde.

L'alcalde Josep Bru feia vint anys que era en el càrrec i, tot i així, el seu partit va decidir expulsar-lo de manera quasi instantània, ja abans de les eleccions. Tot i això, l'home es va presentar i, per tant, hi havia la incògnita de com afectaria això al resultat electoral.

Doncs bé, finalment el poble ha parlat: una nova llista del PSC ha obtingut la victòria i la majoria absoluta amb quatre regidors. Convergència s'ha quedat amb tres regidors. El Sr. Josep Bru, que anava de número dos a la llista, ha renunciat a la seva acta de regidor, segons diu, per defensar-se com cal de les acusacions del últims dies.

Podeu veure el vídeo aquí:
L'alcalde de Ginestar, a la Ribera d'Ebre, gravat amb càmera oculta quan facilitava il·legalitats immobiliàries
22/05/2007 - TV3

Comentaris