Passa al contingut principal

Año a Año

Així es com es comença a anomenar dins de la professió la revista del Col·legi de Detectius Privats de Catalunya. I és que aquesta sembla ser la periodicitat que està agafant aquesta publicació mensual, que havia de servir per comunicar l'acció del Col·legi tant als seus membres com a la resta de la societat.

El millor de tot plegat és precisament aquesta periodicitat, que fa que no ens haguem de preocupar massa sovint sobre el que els demés pensen de la nostra professió. Espero sincerament que, de la mateixa manera que aquesta revista ha anat morint, ho hagi fet l'interés del públic. Amb una mica de sort no hauran vist al que hem arribat.

Primer de tot, no havíem quedat que l'enviarien en pdf? Doncs no, segueix arribant en paper. Dos mesos tard des de la data de publicació i en paper. Primera impressió: em recorda un treball de l'institut, de l'època en que es feien amb lletra gran, força espais i molta foto. És clar que abans les fotos s'enganxaven amb cola de barra i ara venen impreses. Anem avançant. (Ja sé que la lletra no és tan gran com això, però us dic el que em recorda :)

Val a dir que no tot és negatiu. Sempre m'havia semblat que la imatge de la revista no coincidia amb la del Col·legi. Recordeu que es va fer tot un estudi d'imatge, del que en van sortir el disseny del carnet professional, la papereria i la web? Doncs bé, ara que han canviat la imatge de la web, tot queda molt més en la mateixa línia, és a dir, penós. Bé, de fet la web té més mala pinta que la revista, tot sigui dit.

I tot això sense entrar en els continguts. No hi ha massa per comentar, però ho intentaré. Val a dir que m'ha agradat veure que representats col·legials han anat a congressos professionals. I que van a reunions amb la policia, a trànsit i a no sé on mes. El que m'agradaria és que s'expliqués que s'hi ha parlat en aquestes reunions, si tot plegat ha estat fer-se dos petonets o s'ha arribat a cap mena d'acord.

Finalment, no vull deixar de comentar l'article més extens, treballat i profund. No, no em refereixo al del robatori de vehicles de gama alta. Si no m'equivoco, l'article que més planes ocupa és aquell que ens explica què és la investigació. No cal que el llegiu, segur que ja ho heu sentit tot abans. Es podria resumir com a "PTH SI", amb els arguments de sempre.

En fi, només espero que les restriccions pressupostàries facin que la revista no tingui massa difusió.

Comentaris