Passa al contingut principal

A la caça del nen

Un dels assumptes que té més demanda actualment és el control de les activitats de nens i adolescents. Els pares en moltes ocasiones decideixen contractar detectius privats per aconseguir descobrir els motius de comportaments estranys dels seus fills. Veuen que tenen problemes però no en treuen l'aigua clara. Als lamentablement habituals incidents amb drogues, cal afegir-hi problemes que moltes vegades ni tan sols els hi havien passat pel cap. Problemes que a vegades tenen dins de casa sense ser-ne gens conscients.

Avui a Barrapunto es fan ressò d'un fenomen conegut com a child grooming, "se refiere a las acciones realizadas deliberadamente con el fin de establecer una relación y un control emocional sobre un niño o niña con el fin de preparar el terreno para el abuso sexual del menor."

Per il·lustrar el tema, fan referència a un recent article de Guillermo Abril y Carmen Pérez-Lanzac a "El País": "LUCIA13. Diario de un acoso en la Red". Sens dubte, molt il·lustratiu, tot i que un pèl exagerat pel meu gust.

Comentaris