Passa al contingut principal

LAU: cas pràctic

Les investigacions sobre infraccions a la LAU, també conegudes com a investigacions d'arrendaments, són una de les grans desconegudes en l'activitat professional dels detectius privats, tot i haver-hi despatxos que gairebé en viuen en exclusiva.

Un cas pràctic: demostrar que l'arrendatari ja no viu al pis, que està ocupat per una tercera persona, habitualment un parent o conegut.

Sembla que és el que ha passat en aquest cas, en que la propietària va recolzar la seva demanda en l'informe de detectius privats:
L'Audiència de Barcelona ha obligat dues noies a abandonar l'habitatge en el qual vivien, en el districte de Sarrià-Sant Gervasi, perquè el contracte d'arrendament estava a nom de l'àvia d'una d'elles i aquesta se n'havia anat a viure amb la seva filla i mare de la jove llogatera.

L'abril del 2005, la propietària d'un pis del carrer Santaló, al barri de Sant Gervasi, va descobrir que la seva llogatera, amb un contracte des del 1930, va cedir l'habitatge a la seva néta i a una amiga d'aquesta quan, a causa de la seva avançada edat i les malalties que té, va anar-se'n a viure amb la seva filla al carrer Francolí, al barri del Puxet i el Farró.
Podeu llegir la notícia sencera:

L'Audiència de Barcelona obliga una noia a deixar el pis de la seva àvia a Barcelona perquè no vivia amb ella
03/10/2008 - Vilaweb.cat

Comentaris